Voditeljice radionica

bty

Ana-Marija Kesegić

Ana–Marija Kesegić  je odgojiteljica predškolske djece. Stečena diploma malo opisuje njezin iskonski osjećaj za dijete. Intuitivnim osjećajem pristupa svakom djetetu te svojim unutarnjim  mirom djeluje na okolinu u kojoj se dijete nalazi, a samim tim indirektno potiče kod djece njihovo osobno izražavanje.  Njezina pojava, stav i ton kojim se djeci obraća izuzetna je kvaliteta za vođenje svih aktivnosti jer s lakoćom pridobiva dječju pažnju i razvija  osjećaj u svakom od njih da su sigurni, prihvaćeni, zaštićeni  i voljeni.

 

Tihana-fotka-300×300

Tihana Popinjač

Tihana Popinjač profesorica je likovne umjetnosti te ima višegodišnje iskustvo neposrednog rada s djecom sve od vrtićke pa do srednjoškolske dobi. Šivanje, vezenje, pletenje, heklanje, slikanje, crtanje, krečenje, gletanje, sviranje, pjevanje su samo djelić Tihaninih znanja i sposobnosti. Ručni rad je za nju odličan alat za opuštanje, ali i poligon za učenje, pravljenje grešaka te ispravljanje istih, rađanje ideja i stvaranje vlastite umjetnosti. Širokog je osmjeha i vedre naravi zbog čega joj djeca rado prilaze i uče nove vještine. Svoje talente voli dijeliti i s malima i s velikima, a mogućnost izražavanja i stvaranja vlastitim rukama  rezultira osjećajima zadovoljstva i ponosa.

ivana-web-fotka-189×300

Ivana Pavleković

Ivana je učiteljica razredne nastave, mentorica i naša waldorfska učiteljica i majka s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom osnovnoškolskog i predškolskog uzrasta. Svojim osmijehom i čuđenjem širi toplu atmosferu i entuzijazam te želju  za stjecanjem novih znanja među djecom.  Kreativnost oslikava kroz ručni rad u obliku šivanja i pletenja. U ovakvom radu pronalazi materijale i oblike pogodne za nove, kreativne i lakše načine učenja. Osim želje za produbljivanjem i prenošenjem znanja, voli  glazbu i ples. Dugogodišnja je voditeljica dječje folklorne skupine. Kao majka s istančanim osjećajem za brigu, zna što su istinske životne vrijednosti te kako i na koji način ih prenijeti na mlađi uzrast, kako bi ih pripremila za život.

to top button